The All-new Toyota Rush, set to debut in early 2019 is powered by the latest Toyota 16-valve DOHC 1.5-litre engine which has a maximum output of 105 ps at 6,000 rpm with 136 Nm of torque at 4,200 rpm. With a proven and reliable 4-speed automatic transmission that comes with Automatic Stop-Start system, fuel consumption is better and can be as good as 15.6 kms per litre. This qualifies it as an Energy Efficient Vehicle (EEV) under the current Malaysian National Automotive Policy.

The seating layout is 2-3-2 over three rows, with easy access to the third row. The cargo capacity is 217 litres but when required, the volume can be expanded to 514 litres by folding the rear seats.

👉Don't miss this interesting video 💥ALL NEW 2020 TOYOTA COROLLA automobilrevue.net/v/T29HZzB5TkEtdlk
Friends, thanks for watching and LIKE (do NOT FORGET to PUT)!
⚠Don't miss the next video: click small bell (( 🔔 )) to get notifications
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
www.youtube.com/c/AvtoCorp
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Comments

    • bruce up coming director
      bruce up coming director

      This is innova &fortuner mixer model

      about 2 days ago
    • rtmasangkay
      rtmasangkay

      I hope next year toyota will come up with foldable sit at the back and cruise control similar to xpander

      about 2 days ago
    • Conde Alabang
      Conde Alabang In reply to rtmasangkay

      Also have a diesel

      about 2 days ago
    • tirta alamjaya
      tirta alamjaya

      Seusuaikn sja dengan keadaan nya, klo mau offroad pke mbil suv sdah ga ada lain hnya fortuner dn pajero, klo rush memang mampunya di semi offroad, tp tolong diingat semi offroad bukan offroad. Taukn klo trek offroad itu sperti apa. Jadi bikin judul harus sesuai dngan video.

      about 3 days ago
    • مينامحروس mena mahrous
      مينامحروس mena mahrous

      https://youtu.be/a0nuDJx3AdYتفجير بلوان بتصوير البطيء

      about 8 days ago
    • rumvodkaf1
      rumvodkaf1

      try this course at full capacity, or even just with five people, see if it's 1.5l engine can handle it.

      about 9 days ago
    • Rasmil Kc Ghar
      Rasmil Kc Ghar

      When will rush launch in india

      about 13 days ago
    • MOHD RAZALI BIN ABD SAMAD STUDENT
      MOHD RAZALI BIN ABD SAMAD STUDENT

      the twin of Perodua Aruz in Malaysia

      about 23 days ago
    • chan seankeow
      chan seankeow

      อยากให้มาขายในไทยจังเลย
      โตโยต้าคิดรัยอยู่ ถ้านำเข้ามาเยี่ยมเลย

      about 24 days ago
    • AbdulJakool SalSalani
      AbdulJakool SalSalani

      Latina chica! Sexo sexo muy bien!!

      about 1 month ago
    • PRAKASH BANJARE
      PRAKASH BANJARE

      2020 me india me lonch karo bhai ruse ko

      about 1 month ago
    • Jyothiradithya kini
      Jyothiradithya kini In reply to PRAKASH BANJARE

      They May not launch in 2019 because if they launch it now innova crysta and other suv like the toyota fortuner sales price will come down . l have spoken to the toyota people that weather they will launch or not they told me that it will launch but not in 2019 they are even told that the expected date is around 2019 August or even 2020 febraury or March

      about 29 days ago
    • Aron Ekin
      Aron Ekin

      Perodua Aruz

      about 1 month ago
    • CRAZY RICH
      CRAZY RICH

      Nice

      about 1 month ago
    • Anand modern sen sec School gurdaspur School
      Anand modern sen sec School gurdaspur School

      When Rush come in india

      about 1 month ago
    • Rio smit
      Rio smit

      music pls can someone tell me

      about 1 month ago
    • Sumardi DaniL & SyawaL
      Sumardi DaniL & SyawaL

      Kata2 OFF-FROAD nya belum dapat.... Toyota cemen kali.... Tes tanggung2 kali......
      Kalau cuma jalan di tanah kering.. Mobil SEDAN aja bisa....... Hadehhh
      Ngak jelas ini..... Coba tes lagi lah.....

      about 1 month ago
    • Muhamad Rizal
      Muhamad Rizal In reply to Sumardi DaniL & SyawaL

      Masih mending, dari pada suv yang fwd gampang selip lah

      about 1 month ago
    • Cappucino Moca
      Cappucino Moca

      Klu medannya tanah kering semua mobil bisa, coba becek dan licing berlumpur nannjak 45 derajat kya d pgunungan, klu mndemokan jngan2 tanggung....

      about 1 month ago
    • NEARS CHANNEL
      NEARS CHANNEL In reply to Cappucino Moca

      +Cappucino Moca..Tetep sama bae..selip kalo fwd

      about 22 days ago
    • Cappucino Moca
      Cappucino Moca In reply to Cappucino Moca

      +CRAZY RICH tanah apa pasir yg jelas, pasir dan tanah itu beda... tinggal di ganti ban dan di tinggikan tidak masalah si...

      about 1 month ago
    • CRAZY RICH
      CRAZY RICH In reply to Cappucino Moca

      Coba aja mobil fwd km jalankan di tanah kering berpasir...

      about 1 month ago
    • Cappucino Moca
      Cappucino Moca In reply to Cappucino Moca

      +den ahmad mf gw bukan orang kaya lu, yg cuma pasrah terima apa adanya ga ada respon dan penilaian, klu mau jadi vloger yang lebih baik lagi kalu mau respon orang tentang suatu produk dengerin perhatikan dan respon yg positip klu lu punya kuping dan mata... bloonn...

      about 1 month ago
    • den ahmad
      den ahmad In reply to Cappucino Moca

      tinggal nonton ae bayak omong luuu

      about 1 month ago
    • Fahmi Hermansyah
      Fahmi Hermansyah

      Tanah kering tanahnya tanah puruh berkerikil.harusnya lewati medan pedesaan di sumsel yg sebagian medannya masih medan off road asli lubang aja bisa masuk separuh body belum lagi pohon2 yg tumbang di tepi tepi jalan saat ada jalan mulus tancap ada kumpulabln sapi parkir di jalan belum lagi jalan lumpurnya l.kalo kayak tadi mah ga usah dipamerin pake sigra calya jg bisa

      about 1 month ago
    • Fahmi Hermansyah
      Fahmi Hermansyah

      Kalo jalan kayak di videonya seh jalan kota kalo di palembang

      about 1 month ago
    • Fahmi Hermansyah
      Fahmi Hermansyah

      Emang medan off road itu jalanan kering ya???

      about 1 month ago
    • NEARS CHANNEL
      NEARS CHANNEL In reply to Fahmi Hermansyah

      Bisa juga bro

      about 22 days ago
    • Mohamed Hassan
      Mohamed Hassan

      أهلا وسهلا !!!😂😂😂😂

      about 1 month ago
    • Джулия Анакиева
      Джулия Анакиева

      Уникалнаа!!!🐎

      about 2 months ago
    • alkonmayor
      alkonmayor

      https://youtu.be/v1cFRZIqmKQ

      about 2 months ago
    • alkonmayor
      alkonmayor

      En Malaysia la 2019 cambio nuevos parachoques y tablero buscala como PERODUA ARUZ

      about 2 months ago
    • julio cesar chamorro salazar
      julio cesar chamorro salazar

      Encuentro que muy poco aro y neumatico para tan grande carroceria

      about 2 months ago
    • remmy rolando revilla bedregal
      remmy rolando revilla bedregal In reply to julio cesar chamorro salazar

      Es mas que suficiente creeme

      about 2 months ago
    • Veera Goud
      Veera Goud

      When it will comes in Hyderabad

      about 2 months ago
    • RuslanFlash
      RuslanFlash

      Привет! Супер! С Новым Годом 2019!

      about 3 months ago
    • مطبخ ام رواء
      مطبخ ام رواء

      مساء الخير 👍👍👍👍👍👍👍👍

      about 3 months ago