Soundtrack: Rob Zombie - House of 1000 corpses

In acest episod testam o masina care nu stie ce vrea sa fie pe termen lung, dar care te ajuta sa traiesti momentul.

Comments

  • Santo Andrei
   Santo Andrei

   pffff..nu aveti talent am vazut cateva videouri de ale voastre si nu merge ceva ...aveti masini tari pe maini dar nu stiti sa expuneti argumente de fapt andrei ala nu stie nici sa conduca .. decat vorbiti ca doua babe la colt sincer imi pare rau dar dedicativa la alteva de ex faceti videouri de trotinete poate vor fi mai interesante...

   about 1 year ago
  • Turcanu Andrei
   Turcanu Andrei

   decat sa dau 60 de mii pe un merc a45 amg , mai bine iau un ford focus rs cu 40 de mii, mai bag pe el 3 4 mii si il duc in 400-420 cai si va rup gura cu mercedesul vostru

   about 3 years ago
  • AgletDC
   AgletDC In reply to Turcanu Andrei

   +Turcanu Andrei Un focus rs il poti lua de la 33 de mii de euro , dar daca esti prost la cap sa il iei de la 40 de mii atunci ce sa mai zic ?

   about 1 year ago
  • Andrei Simtion
   Andrei Simtion

   Pe modelele cu motoare transversale (A, CLA, GLA si B Klasse) cutiile automate sunt cu dublu ambreiaj gen mizeria aia de DSG de la VW. 7G-Tronic e o cutie clasica cu convertizor de cuplu si e pe modelele mai mari cu motor longitudinal. Nu prea stiti cu Mercedesurile, cu astea. Da asa e la romani, mere si superficial.

   about 3 years ago
  • Ionut Mosteanu
   Ionut Mosteanu

   Foarte dragut- si interesante filmultele. Ar fi interesat de vazut si un pic de Audi... In general filmultele prind si trebuie sa recunosc ca pe masura ce vad mai multe imi plac mai tare--- bafta maxima in continuare.

   about 4 years ago
  • MrBeanRidesAgain Eugene
   MrBeanRidesAgain Eugene

   Pai ar trebui sa fiti obiectivi, nu subiectivi. Si in plus de asta, masina asta chiar arata urat. Din pacate Mercedes nu au nimerit-o deloc la capitolul design, in comparatie cu BMW care i-au cam devansat. Cat despre surogatele astea de masini care vor sa fie mai multe intr-una, eu unul le consider total inutile ca dealtfel si multimea de gadget-uri si optiuni care sunt menite doar ca sa-ti mai scuture portofelul. O masina adevarata trebuie facuta sa fie condusa, nu sa butonezi la ea cat e ziulica de lunga. Asa........., precum Mitsubishi Lancer si daca mai e si Evolution X............ Evident, e parerea mea.

   about 4 years ago
  • MotorVlog TV
   MotorVlog TV In reply to MrBeanRidesAgain Eugene

   +MrBeanRidesAgain Eugene Părerile despre design sunt intotdeauna subiective, pentru că ele țin de preferințele fiecăruia. Cât despre condus, crede-ne pe cuvânt, mașina asta poate fi condusă cât e ziua de lungă, fără să te plictisească nici măcar pentru o secundă. Doar un card de carburant să ai la îndemâna. Cu atât mai mult cu cât e un verișor al EVO-ului, doar că ceva mai puternic și probabil mai scump.

   about 4 years ago
  • MrBeanRidesAgain Eugene
   MrBeanRidesAgain Eugene

   Voi inafara de BMW sau Mercedes mai stiti si altceva?! Sau va place sa hraniti poftele snobului de Romanica?!

   about 4 years ago
  • MotorVlog TV
   MotorVlog TV In reply to MrBeanRidesAgain Eugene

   +MrBeanRidesAgain Eugene Avem teste și cu Dacia, și cu Renault, și cu Nissan, și cu Toyota, și cu Volkswagen, și cu Mazda, și cu MINI, și cu Lexus, și cu Mitsubishi, și cu Ford, și cu Audi, și cu Jaguar. Dar în general preferam sa conducem masinile care ne plac.

   about 4 years ago
  • abramburel11
   abramburel11

   unde e filmat??

   about 4 years ago
  • MotorVlog TV
   MotorVlog TV In reply to abramburel11

   +abramburel11 pe TransBucegi :)

   about 4 years ago