Abonează-te: bit.ly/2RBcHBg

O mașină foarte bună, dacă aveți minim 92.000 de euro.

Am testat Reverse Assistant: mașina reține ultimii 50 de metri și îi poate urma singură traseul exact, în marșarier, funcție utilă atunci când ai trecut printr-un spațiu îngust și acum trebuie să ieși cu spatele.

Sigur, motorul de 400 CP TwinPower Turbo cu 4 compresoare este "vedeta" adevărată, cu o accelerație ce duce mașina în 5,2 secunde la 100 km/h. Frumos model, cu interior luxos, noul cockpit și multe opțiuni disponibile.

Detalii pe site-ul oficial BMW: www.bmw.ro/ro/all-models/x-series/X5/2018/bmw-x5-dintr-o-privire.html
Configurator: www.bmw.ro/ro/ssl/configurator.html#/

Comments

  • Ciprian Cioban
   Ciprian Cioban

   Un test cu noul Q8? Sau noul A6?

   about 6 months ago
  • Dan Mocanu
   Dan Mocanu

   Radu, m-am abonat la blogul tau, este impresionant profesionalismul de care dai dovada in prezentarea masinii BMW X5 M 50d,dar imi permit o mica remarca, se spune douazeci si doi inches, in limba romana unitatea de lungime anglo - saxona inch=25,4mm,a fost asimilat de gen masculin, si inca una, nu se spune coteste la dreapta, ci vireaza la dreapta, este un termen tehnic. Mi-am permis aceste observatii, pentru ca sunt de profesie inginer automobile, sunt belgian, am terminat facultatea in Romania. Si am o mare experiment, lucrez in domeniul automobile. Si cum am vazut nivelul pe care il ai, vreau sa fii, cel mai bun. O seara placuta !

   about 6 months ago
  • Dan Mocanu
   Dan Mocanu In reply to Dan Mocanu

   O mare experienta, eroare de clavier. Scuze !

   about 6 months ago