Kali pertama abang tengok Peugeot 508, memang terkejut gila. Sedan ini tidak lagi tampil dengan imej kereta ‘orang tua’ atau eksekutif bertali leher semata-mata seperti mana ditampilkan model generasi terdahulu.

Design sekarang dah makin super duper moper merecik hoiii !!!

Katanya masuk Malaysia tahun depan. Perghhhh.

Comments

    • REZA DWI AGUSTYO
      REZA DWI AGUSTYO

      Bhs maling aneh

      about 16 days ago
    • mhdafifaiman _
      mhdafifaiman _

      4:26 perghh signal dia cmtuu👍

      about 2 months ago
    • AZIZAN AMJAH
      AZIZAN AMJAH

      Salam bang. Bila masuk Malaysia ni?

      about 6 months ago
    • amirul uzair
      amirul uzair In reply to AZIZAN AMJAH

      2019

      about 5 months ago
    • afad vic
      afad vic

      Volkswagen Arteon dia punya rival bang, kalau dapat review pon cantek jgk 👍, msk malaysia belom tentu....hehe

      about 8 months ago
    • Syahmi Shahuri
      Syahmi Shahuri

      Saing2 Passat, Camry, Accord ke ni bang?

      about 8 months ago
    • syazh1
      syazh1

      Mazda6 dan 508 adalah d segment yg hensem..

      about 8 months ago
    • Ariel Zakwan
      Ariel Zakwan

      bapak arh rear dia..sbijik mustang siot!

      about 8 months ago
    • Fahmi mzf
      Fahmi mzf

      Peugeot ni kelebihan dia body balance je yg Best sama mcm citroen

      about 8 months ago
    • Fakhrin Ahmad
      Fakhrin Ahmad

      Confirm lagi mahal daripada japanese brand. Continental brand jarang murah.

      about 8 months ago
    • syahrul farhan
      syahrul farhan In reply to Fakhrin Ahmad

      Kereta nie harga ok... Cuba tgk harga2 kat malaysia ok2 je

      about 6 months ago
    • Aida Amry
      Aida Amry

      Untung la bangggg...pg Monaco... mostly video abg ni mcm copy and paste je...senang buat duit..

      about 8 months ago
    • Aiman Razak
      Aiman Razak In reply to Aida Amry

      Ok jgn gaduh2.. berdamai semua

      about 20 days ago
    • Pandu Laju
      Pandu Laju In reply to Aida Amry

      Aida Amry ayat penggunaan copy paste seolah kami ambil atau cedok dari mana-mana tanpa kebenaran

      about 8 months ago
    • Aida Amry
      Aida Amry In reply to Aida Amry

      Pandu Laju ...lol..btl la🤗patut mcm penah nampak...

      about 8 months ago
    • Pandu Laju
      Pandu Laju In reply to Aida Amry

      Aida Amry visual ni memang pihak organizer berikan kepada semua international media yang pergi monaco. Media yang pergi event ini diberikan visual ini. Bagi kami tiada istilah macam copy paste.

      about 8 months ago
    • Aida Amry
      Aida Amry In reply to Aida Amry

      Pandu Laju .kan dh ckp "MACAM"...... 4:02 to 4:30 MCM penah nampak kt mana yer🤔...tambah infografik Ker?🤗

      about 8 months ago
    • lieowen
      lieowen

      😂

      about 8 months ago
    • GaminG_VideO ApEX _LEgenD
      GaminG_VideO ApEX _LEgenD

      Macam mustang lampu belakang

      about 8 months ago
    • john doe
      john doe

      Bang..kalau bole view interior design and seat belakang tu tunjuk details skit..nak tgk gak kecantikan dia tu..hehe

      about 8 months ago
    • kzkbck
      kzkbck

      Superb...thanks for the video. Camry n Honda buleh bungkus jika harga Peugeot (8 speed )nie berpatutan.

      about 8 months ago