Am pregătit pentru voi un test cu noul Kia Ceed, filmat în Portugalia.

Kia revine puternic în segmentul mașinilor compacte cu o nouă generație Ceed. Mașina promite să pună în pericol Volkswagen Golf și noul Ford Focus.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kia has a strong comeback in the compact segment with the new generation Ceed. The hatchback is threatening important cars like Volkswagen Golf and Ford Focus.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UNDE MĂ GĂSIȚI?

INSTAGRAM: www.instagram.com/bogdan_mirica
FACEBOOK La Volan: www.facebook.com/emisiunea.la.volan
SITE: www.bogdanmirica.ro
EMAIL: eu@bogdanmirica.ro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Testul continuă noua identitate vizuală creată pentru acest canal de Youtube de către Alexandru Goiea - instagram.com/alexanderslash

Nu uitați că cele mai noi teste apar întâi în emisiunea La Volan, difuzată în fiecare Sâmbătă, de la 11:30, la Digi24.

Mulțumesc pentru că mă urmăriți!

Comments

  • Ovidiu Paunescu
   Ovidiu Paunescu

   Am facut drive test cu Ceed 1.4 cutie manuala, mi-a placut fff mult. Comparabila cu Golf, Imi place mai mult decat golful ca si feeling. Pe mine m-a impresionat , si mi-o doresc. In schimb fug de Opel , am avut doua bucati...plus acum conduc ocazional masina prietenei. Service scump, lipsa profesionalism. ( vorbesc de un Opel din 2014)

   about 5 months ago
  • Bogdan Mirica
   Bogdan Mirica In reply to Ovidiu Paunescu

   E o decizie bună. E una dintre cele mai OK mașini din segmentul compact.

   about 5 months ago
  • Vasile Duncu
   Vasile Duncu

   Arata bine noul model de Kia.dar tot cele din germania raman in top. nu se compara cu noul OPEL ASTRA care vine cu un design foarte frumos cu motorizari noi si fiabile. kia este clar mai frumoasa ca un golf care in 2018 arata ca o ladă ruseasca din 1980.

   about 9 months ago
  • Ovidiu Paunescu
   Ovidiu Paunescu In reply to Vasile Duncu

   @Vasile Duncu Poat e mai lucreaza opel la fiabilitate...service... cel putin pe timisoara sunt.... da designul superb.

   about 5 months ago
  • Vasile Duncu
   Vasile Duncu In reply to Vasile Duncu

   @Bogdan Mirica Golf 5.6.7.si daca mai vine si golf 8 la fel va fi.rotunjeste un pic stopurile si farurile si cam atat.....daca si la noul model schimbul de ulei se face tot din mers este clar...opel nr 1. ford nr2.renault nr3.si restu.

   about 9 months ago
  • Bogdan Mirica
   Bogdan Mirica In reply to Vasile Duncu

   Vine el și noul Golf. Vom vedea atunci cum va arăta segmentul compact.

   about 9 months ago
  • Dorindodo Dorindodo
   Dorindodo Dorindodo

   Normal ca nu se compară. E mult m-ai buna. E dețin un ceed si am cu ia 400.000 km fără probleme. Si e si pe taxi de nouă . Deci nu se compară golful cu kia niciodată .

   about 11 months ago
  • Bogdan Mirica
   Bogdan Mirica In reply to Dorindodo Dorindodo

   Mulți kilometri înainte!

   about 11 months ago
  • adi A
   adi A

   Daca ceed-ul il comparati cu golful..lasati-va de treaba..

   about 1 year ago
  • Lucian Smărăndoiu
   Lucian Smărăndoiu In reply to adi A

   Din pacate, dupa Golful 4, aceasta marca s-a dus in jos, muuuult. Si ma refer la motoare. Au dat un mare kix cu 1.2 si 1.4 benzina , ca daca nu aveau 2.0 diesel in oferta, nici dracu nu mai cumpara Golful. Nu mai zic de pistoanele sparte la dieselul 1.6 de 105 cai. Ai auzit de vreo astfel de problema la coreene? Nu cred! Paradoxal, Golful pierde usor si meciul cu Leon, pt ca Octavia l-a invins demult! Cu toate ca , practic, sunt gemene dpdv tehnic. Dar cehii au stiut sa elimine unele dintre deficientele servite gratis prin proiectele nemtilor. Actual, Golful chiar nu mai are un atu care sa te convinga ca si cumparator, dimpotriva: e mai scump, nu are o garantie asa de mare, motoare de 2 lei si ....multa dezamagire pt clientii care si-au luat teapa de la ultimele modele. APROPR: DE CE OARE NEMTII AU VRUT SA MUTE PRODUCTIA SUPERBULUI IN GERMANIA? Dar s-a opus guvernul ceh si nu s-a schimbat nimic. Daca era la nou, se aproba instantaneu, pt ca suntem cam neam de slugi, cel putin la nivel de guvern. Asa, cehii au evitat modelul polonez in care Fiat a mutat productia lui Panda 2 in Italia din Polonia, vazant ce booom de vanzari a avut. Iar rezultatul se vede. Panda 3 de-abia se vinde fiind mai scump cu 20% decat predecesorul cu toate ca platforma e identica si nu s-au schimbat decat forma tablei la exterior si plasticele la interior. Asa ca Golful.....I'm sorry!

   about 2 months ago
  • Bogdan Mirica
   Bogdan Mirica In reply to adi A

   Mulțumesc pentru comentariu.

   about 11 months ago
  • Sorin Nicolae Mihaila
   Sorin Nicolae Mihaila In reply to adi A

   Golf-ul este intr-o clasa non-premium, asadar nu poti spune ca se bate cu A-class, Seria1 si A3. Intr-adevar le poti compara ca si clasa, hatch, la fel cum si focus,corolla(Auris) sau altelte intra aici. Daca Golf-ul ar fi fost in aceeasi gama de pret si calitate precum A3 ...atunci mai vorbeam. Ca idee, kia se impune printr-o fiabilitate destul de buna si ofera garantie destul de mare ceea ce multumeste pe multi(spre deosebire de vw). Insa ce voiai tu sa subliniezi este probail ca mai au de scris istorie pana sa ajunga asa popular precum vw golf...Nici focus-ul nu are prea multi ani de istorie si uite ca este si el un competitor foarte bun.

   about 11 months ago
  • nibba. off
   nibba. off In reply to adi A

   CEED BATE GOLFU

   about 11 months ago
  • adi A
   adi A In reply to adi A

   @Bogdan Mirica E normal sa le poti compara pentru ca teoretic fac parte din aceeasi clasa..eu am vrut doar sa punctez ca in cadrul clasei compacte golful se bate cu audi a3,bmw seria 1 si focus..aceste modele reprezinta ele insele o clasa distincta in cadrul segmentului compactelor prin capabilitati de top in mai toate aspectele..numai bine si tie!

   about 1 year ago
  • Ovidiu Stefan
   Ovidiu Stefan

   Displayul standard e de 5 inch, nu 7.

   about 1 year ago
  • Bogdan Mirica
   Bogdan Mirica In reply to Ovidiu Stefan

   În România, display-ul standard va fi de 5 inch, ai dreptate.

   about 1 year ago