Alasan Tech3 Berpisah Dengan Yamaha Dan Lebih Pilih KTM Untuk Motogp 2019

Comments

    • irhan koe
      irhan koe

      Yang bilang sampah oblo liat dlu tanggal dan bulannya jangan asal menilai

      about 2 months ago
    • Fatkul Nugroho Putranto
      Fatkul Nugroho Putranto

      Kasihan juga, Zarco pake KTM aja terseok2. Apalagi ini 😂

      about 2 months ago
    • Luqman Noraizam
      Luqman Noraizam

      info sampah tak boleh pakai

      about 3 months ago
    • O' Connor
      O' Connor

      Apis bru nk rse pkai winglet kt M1..bru skali je rse tu pon time kt SIC..

      about 3 months ago
    • Firdaus Rahim
      Firdaus Rahim

      nak buat duit ja video nie.info macam butoh

      about 3 months ago
    • jaaa aaa
      jaaa aaa

      mana info?? ligan viewer ja pelaq ni

      about 3 months ago
    • Andix Menone
      Andix Menone

      Yamaha tetap didepan hejehehe

      about 3 months ago
    • district 2154
      district 2154

      so conclucion kau ape ? ulang2 pasal tawaran? cakap je lah sebab duit. alasan kuat ape nya

      about 3 months ago
    • P Star
      P Star

      Info sampah

      about 3 months ago
    • Munawar Samsudin
      Munawar Samsudin

      Info sampah

      about 3 months ago
    • anime anak
      anime anak

      Sponsor monster tech3 di yamaha gak nambah kontrak untuk di motor yamaha tahun 2019. Jadi ditahun 2019 petronas bakalan isi di sponsor yamaha dgn movistar..
      Makanya pembalap italia no 21
      Dari honda pindah ke yamaha petronas..
      #setau saya
      #nobully

      about 3 months ago
    • Wahyu Setiawan
      Wahyu Setiawan

      yamaha gak bagus. makanya tech3 keluar

      about 3 months ago
    • Ramadhan Syafiq
      Ramadhan Syafiq

      Alasannya apa? Begok.

      about 3 months ago
    • Hafizudin Saad
      Hafizudin Saad

      Info sampah. Petronas Yamaha Racing Team. Padu Malaysiaku.

      about 3 months ago
    • Fahmi Tekay
      Fahmi Tekay In reply to Hafizudin Saad

      Hafizudin Saad indon depa rajin buat pala taw pasai motogp naik menyampah aku tu yg kdg2 aq malas nak layan motogp sbb dh jadi mcm base sport dorg dh tapi sejak hafizh msok class moto gp aq layan balik

      about 3 months ago
    • zuan zaidon
      zuan zaidon

      Yamaha petronas sprita racing team...sekian.. team dari SIC malaysia..

      about 3 months ago
    • azaimi che ahmad
      azaimi che ahmad

      BMW??

      about 3 months ago
    • VAMPiRE HUNTER
      VAMPiRE HUNTER

      Info sampah

      about 3 months ago
    • Emet Helmi
      Emet Helmi

      kawasaki tak mampu di motogp
      saat ini kawasaki lebih fokus di superbike bersama jonathan rea sebagai juara dunia superbike

      about 3 months ago
    • Tajul Arif
      Tajul Arif

      Kawasaki??

      about 9 months ago
    • Sempoi rider
      Sempoi rider In reply to Tajul Arif

      kawan dia sakit

      about 3 months ago
    • Rocket Avocado
      Rocket Avocado In reply to Tajul Arif

      Kawasaki has lot of problems long time ago, they were kick out

      about 3 months ago
    • Rama Radyan
      Rama Radyan In reply to Tajul Arif

      Kawasaki udah lama ampun bosssss
      Hahaha

      about 4 months ago