Volkswagen T-CROSS se alătură familei de SUV-uri și crossover-e a mărcii Volkswagen din Aprilie 2019, pe piața din România, iar mașina a fost deja prezentată în avanpremieră în țară, în Volkswagen Concept Store din Plaza România, unde am filmat și această prezentare statică cu modelul german: un review static complet, dar fără test drive (din moment ce mașina nu era înmatriculată).

....................

Campanie First Edition pe site-ul Volkswagen t-cross.volkswagen.ro
....................

Gama de motorizări este formată din propulsoarele turbo pe benzină 1.0 TSI (70 kW/95 CP, 85 kW/115 CP) și 1.5 TSI (110 kW/150 CP), precum și un turbo diesel: 1.6 TDI (70 kW/95 CP). Sunt disponibile cutii de viteze manuale cu 5 și 6 trepte, precum și o transmisie automată cu dublu ambreiaj, DSG, cu 7 trepte.

Odată cu avanpremiera din România, dealerii Volkswagen preiau primele 100 de comenzi online, pentru Volkswagen T-CROSS First Edition (o configurație fixă), iar unui avans de 500 Euro clienții își pot rezerva una dintre cele 100 de unități disponibile, astfel încât să-și primească mașina aproximativ simultan cu lansarea oficială a modelului pe piața din România (Aprilie).

Nu este prima dată când Volkswagen vinde mașini online în România, același lucru întâmplându-se și cu Touareg.
....................

Configurație Volkswagen T-CROSS First Edition: 0-100.ro/home/wp-content/uploads/2019/01/Volkswagen-T-CROSS.pdf

Articol asociat acestui clip pe 0-100.ro 0-100.ro/2019/01/14/prim-contact-cu-volkswagen-t-cross-avanpremiera-in-romania-review-static/

Comments

  • Daniel A Ionică
   Daniel A Ionică

   super draguta... astept testele de sosea (tinuta si suspensie) si daca e ok, imi iau una cu 1.5 tsi

   about 3 months ago
  • 0-100ro
   0-100ro In reply to Daniel A Ionică

   O aduc iar în Concept Store-ul din Plazza, dacă vrei să o vezi și să o testezi. Nu știu ce motorizare, dar îți spun ei acolo. După 17 Aprilie va fi iar acolo expusă, din ce știu. Adrian

   about 3 months ago
  • Olteanu Nicoleta
   Olteanu Nicoleta

   Până când va fii mașina prezentă în concept store București?

   about 5 months ago
  • 0-100ro
   0-100ro In reply to Olteanu Nicoleta

   Bună, Nicoleta! Mașina a fost în luna Decembrie acolo. Acum nu mai este, o vei putea vedea în showroom-urile Volkswagen din Aprilie 2019 încolo sau o poți comanda online. Vezi link-urile din descrierea acestui clip. Mulțumesc pentru comentariu! Adrian

   about 5 months ago
  • V.C.
   V.C.

   la ce gunoiae le-au vandut americanilor, gandi-ti-va ce rebuturi au aterizat la romanii nostri. Tre sa fii idiot sa mai aspiri la asa ceva. Eventual cand mori de cancer de plamani sa dai vina pe mancare.

   about 6 months ago
  • 0-100ro
   0-100ro In reply to V.C.

   Avem și video-uri cu e-Golf, nu-i problemă 😜

   about 6 months ago
  • cos s
   cos s

   Salut! Fain 'reportajul' și da simpatică mașina. Am urcat în ea 5 minute, mi-a plăcut volanul, de foarte bună calitate, în schimb legat de miros, mie mi-a mirosit a multă economie având în vedere faptul că nu există material moale, de calitate, pe nicăieri...Știu că ăsta e trendul dar din păcate asta nu te duce cu gândul la calitate ci din contră, te duce cu gândul la economie. Cheers! :)

   about 6 months ago
  • 0-100ro
   0-100ro In reply to cos s

   Salut! Mersi de mesaj! Ideea e că în acest segment așa sunt toate. Plasticul tare nu este doar o tendință a VW sau prea recentă... se de când lumea, iar partea bună e că în sfârșit plasticul arată bine, e lucrat îngrijit, fără bavuri în care să te zgârii sau să te tai. Pentru că mai rea decât plasticul în sine este execuția proastă a lui. Ori tocmai aici punctează T-Cross foarte bine: plasticul e bine fâcut. În contrast du-te și vezi un Ford EcoSport din 2015, să vezi acolo tragedie (la EcoSport 2018 plasticul e cum trebuie).

   about 6 months ago