subscribe, like dan comment β€œYa Allah, ampunilah kesalahanku, kasihanilah aku, berilah petunjuk kepadaku dan berilah rezeki kepadaku”

Jangan lupa subscribe dan like, tekan loceng, dan share. Dan jangan skip ads dan sila komen

Follow saya kat www.instagram.com/fadhil_cardock/

www.facebook.com/Cardock-690143068046397/

Subscribe to Bobby's channel at:
www.youtube.com/channel/UCzzamhkOmpSnZ7BSBikvKnA

Subscribe to Beng's channel at: www.youtube.com/c/bengtures

Subscribe to Fadhil's channel at: www.youtube.com/user/jebrot

Subscribe to Kon's channel at: www.youtube.com/c/konwailuen

Follow us on Facebook: www.facebook.com/aurizn
Follow us on Instagram: www.instagram.com/aurizn

#cardock #racunitubenar

Comments

    • Amadz Balboa
      Amadz Balboa

      Aku suka type r fk8 ni sebab multi purpose. Kalau boleh bawa bini anak beranak berkelah dekat chamang ke janda baik. Sesambil kanjo bertouge. Hahahaha
      Ahad depan track day sepang pulak.
      Btw cardock mana yang mengecam tu kau rilek je.... Kau tahu apa betul apa salah

      about 5 months ago
    • Lau Alvin
      Lau Alvin In reply to Amadz Balboa

      Paling penting, MANUAL😏

      about 3 months ago
    • FADHZIL AHMAD
      FADHZIL AHMAD In reply to Amadz Balboa

      Owner rilek je cardock kutuk kete dia.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†

      about 4 months ago
    • Cardock
      Cardock In reply to Amadz Balboa

      Aku nak tumpang dia, dia pula nak tumpang aku, bayar track aku bawa

      about 5 months ago
    • Amadz Balboa
      Amadz Balboa In reply to Amadz Balboa

      @Cardock nak naik joyride lotus dekat SIC plsssss

      about 5 months ago
    • Nur Hafidz
      Nur Hafidz In reply to Amadz Balboa

      Betul tu..tp itu la masing2 punya feel utk beli keta..dan itu yg Cardock cuba sampaikan..sy rasa ok je cara review gini..

      about 5 months ago
    • PEJUANG BANGSA
      PEJUANG BANGSA

      antara honda fk8 typeR dgn lotus. confirm aku ambik honda typeR. Noktah!!!

      about 23 days ago
    • Mc Sivian
      Mc Sivian

      Ada yang main cashzine? Feel free to use my code 1469370 utk dapat 800 coins
      http://zyshenkang.com/?1469370

      about 23 days ago
    • izzaup street
      izzaup street

      Amboii smpai terpolah serawak hahaha

      about 23 days ago
    • AMAZING GADGETS
      AMAZING GADGETS

      up

      about 26 days ago
    • brian dunstan
      brian dunstan

      Kimen nang steady kau pok

      about 1 month ago
    • Unsaturated Fat
      Unsaturated Fat

      Aih kelakar sarawak lok bossku hahaha

      about 1 month ago
    • bro bro
      bro bro

      yaa bok nyaaaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      about 1 month ago
    • Luq Man
      Luq Man

      Aq x paham btol org2 yg hentam cardock niii. Bagi aq bese je review die xde problem pon. Kalau ade kurang skit tu bese la. Tapi yang kelakarnya die hentam but still watch the vids. Keep it up cardock

      about 1 month ago
    • RaLf JocKA
      RaLf JocKA In reply to Luq Man

      Nk tgk video x bole hentam ke?yg kondem ni yg bole yt pergi jauh..dpt membina diri..ade point dorang hentam..bukan kena cucuk idung je tgk..

      about 1 month ago
    • Muhammad Ali
      Muhammad Ali

      Ooo..baru tau nih
      .thanks..tak kedekut ilmu la duaΒ² abg ni

      about 1 month ago
    • apit madi
      apit madi

      Haram xtera mana pun. Harga mcm yahudi.

      about 2 months ago
    • pukiong
      pukiong

      I love how he not good in English but he not to shy to learn and talk

      about 2 months ago
    • Irfan Hilman
      Irfan Hilman

      klua bhasa sarawak pok hahahhaha

      about 2 months ago
    • devis tupai
      devis tupai

      hahaha. jkuk Sarawak pok,. best2,, mcm suara sya punya chief makenik saja kelakar Sarawak. πŸ˜‚πŸ‘

      about 2 months ago
    • joe ladunii
      joe ladunii

      Kereta impian...tak tahu nak yang mana, Vellfire atau honda

      about 2 months ago
    • Hailmi Johar
      Hailmi Johar

      rim tu kalau tukar 17 inci, ada masalah tak?

      about 2 months ago
    • Hailmi Johar
      Hailmi Johar

      pada saya bentuk tak secantik fd2 type r

      about 2 months ago
    • Hailmi Johar
      Hailmi Johar

      ccoolant tu, kalau x nak buh air boleh tak? 100% coolant

      about 2 months ago
    • Zrjuna 1980 1.3 honda mod r. Honda
      Zrjuna 1980 1.3 honda mod r. Honda

      Wahh mmeter perlumbaan tuh.

      about 2 months ago
    • Adzrul Arieff
      Adzrul Arieff

      Owhhh... Tere laa.. Sine ya... Sarawak ka?

      about 3 months ago
    • Mat Rizal
      Mat Rizal

      😊.

      about 3 months ago
    • Fir'DauZ R_pun
      Fir'DauZ R_pun

      Nemu kmk yaaa....paduhal.. Nang champion ktk jang..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

      about 3 months ago
    • Ghandi Y
      Ghandi Y

      Ini baru consider honest review dari owner.. Very informative owner and host.

      about 3 months ago
    • FADHZIL AHMAD
      FADHZIL AHMAD In reply to Ghandi Y

      Hehe... kita cool...

      about 3 months ago
    • Cardock
      Cardock In reply to Ghandi Y

      Tak semua fikir macam kau

      about 3 months ago
    • Aqil iskndr
      Aqil iskndr

      Berapa berat kereta ni eh?

      about 3 months ago
    • FADHZIL AHMAD
      FADHZIL AHMAD In reply to Aqil iskndr

      1400kg ++

      about 3 months ago
    • Rasyid Idrus
      Rasyid Idrus

      DNA jdm yg kuat ada pada FD2R dan eg6. Design language dia β€œbulat2” tapi garang dalam diam

      about 3 months ago
    • Cardock
      Cardock In reply to Rasyid Idrus

      tq for the support, tolong share link video tok kat whatsap group u

      about 3 months ago
    • Khairul Izwan
      Khairul Izwan

      Steady abang pazil senyum je baca komen haters πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ˜†

      about 4 months ago
    • Muhd Haniff
      Muhd Haniff

      Aku asalnya anti hondaa. Sejak fk8 ni keluar minat pulakk.fk8 je la. Yang type r lain semua hampeh hurmmm paham la sendiri ye. Tapi puaskan dulu turbo biasa sebelum layan vtec turbo ni

      about 4 months ago
    • ikram mahasin
      ikram mahasin

      Fk8r memang design dari honda uk pun which is still jepun punye cume uk production sebb tu ade turbo haha

      about 4 months ago
    • areepo z
      areepo z

      seat blkg fabric tak nak bagi passenger blkg slide bila driver layan corner..haha

      about 4 months ago
    • Zack Matt
      Zack Matt

      Kereta ini utk org bujang..utk cari awek yg cun2...😁😁😁

      about 4 months ago
    • FADHZIL AHMAD
      FADHZIL AHMAD In reply to Zack Matt

      Yeke? Hihi

      about 3 months ago