Noul GLK se numește GLC, este mai rotunjit și poate fi echipat cu suspensie pneumatică. Giurgea a fost în Germania pentru a-l vedea în premieră națională. Prezentarea noastră poate fi citită aici: bit.ly/MercedesBenzGLC2015

www.masinicugiurgeasibratu.ro

Mașini cu Giurgea și Bratu înseamnă: Sorin Popa, producător; Victor Moșteanu, editare video; Dragoș Sabadac, DOP; Costin Giurgea și Tudor Bratu, prezentatori și editori.

Comments

  • Vladimir Teleoaca
   Vladimir Teleoaca

   Vor sa-l concureze pe Q5 si atunci l-au tras la xerox. Mai tineti minte cand jurnalistii auto ziceau ca Seria 5GT e cel mai bun Mercedes pe care l-a facut vreodata BMW?
   Cred ca si MB a mers tot pe principiul asta.

   about 4 years ago
  • Pall Mall
   Pall Mall

   Nush ce sa zic... Acum toate mercedes-urile inafara de clasa S seamana aproape perfect intre ele.... Nu mai e cum era prin 2010 cum fiecare clasa avea identiatea proprie.

   about 4 years ago
  • Pall Mall
   Pall Mall In reply to Pall Mall

   @Pall Mall farurile sun luate de pe C class si dupa muuuuuulte clase iar stopurile sunt stopuri de A class doar ca sunt putin mai labartate.... Iar interiorul ala care e la fel ca la C class.... nu inteleg ce e asa spectaculos cu masina asta. Imi pare rau ca zic asta chiar daca Mercedes-Benz este marca mea preferata dar de prin 2013 inafara de S class au inceput sa-si cam bata joc de masini.... Dvs. ce parere aveti?

   about 4 years ago