Cateva intervale de service pentru cele mai importante componente (si sisteme) ale masinii tale.

Facebook - 99Vehicles
Instagram - 99Vehiclestv
Contact - 99vehiclestv@gmail.com
Muzica - Epidemic Sound - Alone

Comments

  • asd
   asd

   Freon total gresit. Taicamiu are o corolla din '97. O are de vreo 7 ani vreo 2 ani a stat prin curte la cineva.N-a schimbat niciodata freonul si distributia la ea.Distributie pe curea. Costa mai mult distributia si manopera decat masina :). Total gresit cu distributiile numai gunoaiele de la Renault recomanda 60000 km sau 4 ani. Eu pe fiesta 1.4 TDCI in carte scrie 10 ani / 180.000 km. Tot curea..

   about 2 days ago
  • Victor Ţurcanu
   Victor Ţurcanu

   Filtrul de compustibil când se schimbă?

   about 8 days ago
  • Sebar _S _ pescar pe rau
   Sebar _S _ pescar pe rau

   Buna ziua, am o nelamurire..., sper ca ma pute-ti ajuta. Am un sunet ciudat,ca si cum ar tacani ceva in momentul cand accelerez si schimb vitezele.Mentionez ca am schimbat tubul flexibil de la toba..., de atunci cred..., ca se aude acest zgomot.Am fost cu ea la acel service, unde am schimbat tubul flexibil. Si lor nu li s-a parut ca ar fi de la tub..., desi zgomotul au zis ca se aude, e adevarat. Au spus ca masina e sub turata, motorul e sub turat, chestii de gen...Am fost la un alt service cu mecanicul in dreapta, mi-a zis ca nu i se pare nimic anormal..., am ramas mut si foarte dezamagit ! Am ramas cu aceleasi tacanituri care se aud si e foarte deranjant. Nu stiu ce sa fac, poate ma puteti ajuta, cu un sfat..., multumesc . Cu respect Radu.

   about 18 days ago
  • i. denisa
   i. denisa

   Am patit sa mi se duca placutele de frana de pe spate dreapta, discul deja avea urme, iar mecanicul a schimbat placutele si a zis ca discul mai merge si l.a lasat asa :|
   Mi.am propus sa schimb toate 4 discurile curand, incerc sa previn alte probleme

   about 21 day ago
  • SGI Hacks
   SGI Hacks

   Salut!Unde as putea sa te contactez?

   about 24 days ago
  • Sergiu-Nicolae Onut
   Sergiu-Nicolae Onut

   Vreau sa te intreb ceva daca esti cumva in tema..pt ca am observat ca te pricepi destul de bine..In cutia ZF de pe F10 se schimba uleiul?BMW nu recomanda..producatorul ZF spune ca ar trebui schimbat la 80.000. Singura chestie este ca la bmw trebuie recodata cutia dupa schimb..Tu ce stii?Sau daca este careva aici in tema despre asta..Merci

   about 28 days ago
  • 99Vehicles
   99Vehicles In reply to Sergiu-Nicolae Onut

   Se schimba, da. Lifetime la ei inseamna 5-7 ani. Orice ulei se degradeaza

   about 26 days ago
  • 86adem
   86adem

   Cand franez la viteze mari am vibratii in volan , am schimbat discurile de frana ,ca ma gandeam ca sunt indoite , dar tot au ramas vibratiile , ce poate sa fie ?

   about 1 month ago
  • Mihai Tudosie
   Mihai Tudosie

   👏👏

   about 1 month ago
  • Traian Samoil
   Traian Samoil

   Bună seara, scuze de deranj va rog spunetim ce ulei este cel mai bu la un bmw cu motor de 2Ldissal

   about 1 month ago
  • Robertino Daniel Schiopu
   Robertino Daniel Schiopu

   Corect, dar eu am fost la prima revizie la o reprezentanta Ford din București și nici nu a ridicat capota, dar factura a făcut o. Ai idee câte service uri spun ca trebuie schimbate piese și ei iau doar banii și nu schimba piesele. Toți spun va sunam când e gata. Am niște întâmplări tare urate cu cei de la Subaru Theodor Palady. S a stricat un senzor și nu mai mergea pilotul automat iar ei au spus ca trebuie schimbat cu tot cu turbina și costa 20000ron . Si ce crezi.. la Subaru Brașov s a rezolvat cu 700ron.

   about 1 month ago
  • Gabriel Gabriel
   Gabriel Gabriel

   Scuza ma , de ce exemplifica mereu mașini Germane ? Exemplifică te rog si cele franțuzești. Ms.

   about 1 month ago
  • ARAD Car Traffic
   ARAD Car Traffic

   o nelamurire as avea....completarea uleiului se face cu motorul rece sau cald??

   about 1 month ago
  • Cornel Bujita
   Cornel Bujita

   Am fost la Ad Garage Brașov lângă coresi. Mi-am schimbat distribuție etc .dar problema e ca a doua zi am fost iar ca nu mi-au verificat cum le-am spus tot ce trebe și pistonul era blocat la roata .mi-au pus un alt ulei .și le-am spus înainte ca nu vreau ,eu folosind doar pe cel recomandat de fabricant. Apoi după o săptămână m-a lăsat turbina .din păcate servis serios găsești greu în romania .și am lăsat și 75 de milioane acolo pentru verificare lor de kkt. În 75 normal au schimbat pompa apa distribuție și garnituri pe la motor

   about 1 month ago
  • Cornel Bujita
   Cornel Bujita In reply to Cornel Bujita

   Aa și au omis să-mi spună ca discurile și plăcuțele pe spate sunt duse .și din cauza asta nu am trecut eu itp

   about 1 month ago
  • domide iacob
   domide iacob

   Foarte util ceea ce faci.......succes in continuarie.

   about 2 months ago
  • Florin Macsek
   Florin Macsek

   Salutare tuturor, eu am un Audi A4 Avant B8 și are Quattro și mă interesează dacă se schimbă uleiul la Quattro? Mulțumesc frumos!

   about 2 months ago
  • Boboaca Valerica
   Boboaca Valerica

   Salut, ești cel mai tare !

   about 2 months ago
  • Erika Gabriela
   Erika Gabriela

   salut poti sa faci un video despre dube mercedes sprinter?

   about 2 months ago
  • Mircea Ursache
   Mircea Ursache

   Comparatia diesel benzina obiectiva si perfect adevarata. Cand stau ca pieton in apropierea unui diesel simt imediat ca ma sufoc in timp ce gazele de la un motor pe benzina parca le suport mai usor. Cand esti sofer dai pe recirculare si nu conteaza dar daca nu...... Am avut motor si pe benzina si pe motorina. La motorina mi-a placut faptul ca aveam cam acelasi consum si acceleratie indiferent ca mergeam linistit sau sportiv, singur sau cu doua persoane si bagaje cat cuprinde, pe drept sau in panta si fara sa turez exagerat motorul. Oricum motorul tdi de la Peugeotul meu 207 pana sa introduca si VW common railul era cu mult mai silentios si mai elasic, iar la 120km/h era mai silentios ca o benzina. S-ar putea sa revin la benzina/hibrid pt ca au mai progresat marirea cuplului si reducerea consumului chiar la un condus mai dinaic fara sa supraturezi.

   about 2 months ago
  • Mircea Ursache
   Mircea Ursache

   Felicitari. Prezentare interesanta dinamica si pe intelesul tuturor. Ceva despre masinile fratuzesti (Peugeot Citroen Renault) italienesti (Alfa Rome Fiat) suedeze (Volvo)? Calitati defecte fiabilitate (modelle noi/vechi) costuri de intretinere (consumabile si manopera la service de marca vs multimarca)

   about 2 months ago
  • maxim maximm
   maxim maximm

   cum sa vad daca imi consuma ulei un motor de 150 cc de motocicleta

   about 2 months ago
  • Andrei Coleasa
   Andrei Coleasa

   Ai putea să mă ajuți cu un răspuns?Am un cielo din 2003 şi pierde ulei pe la capacul culbutorilor am fost la mecanic să î-i schimb garnitura dar nu au găsit modelul şi mi-au re montat garnitura veche adăugînd silicon dar pierde în continoare. Cîte o dată am impresia că pierde exact pe la buşonul unde se pune ulei.E posibil să fie şi o altă problemă?

   about 2 months ago
  • Iulian Dumitrescu
   Iulian Dumitrescu

   Interesant! Despre reprezentanta sunt lămurit! Mașina a luat foc la ieșirea din service. (mașina cu vizite din 4 în 4 luni în reprezentanta)

   about 3 months ago
  • Alexandru Duminica
   Alexandru Duminica

   Foarte ok informațiile mai puțin pe partea de schimb ulei cutii automate unde se schimba uleiul la toate, unele cutii au uleiul garantat life time 'romanul înțelege ca nu se schimba dar de fapt este durata de viata a mașinii ex 5 ani sau 150000. Dacă aveți cunoștințe ingineri de reprezentate va vor spune cu jumătate de gura ca la toate cutiile este bine sa faci schimbul.

   about 3 months ago
  • gheorghe oprea
   gheorghe oprea

   Felicitări. Documentat și foarte explicit. Mă bucur că am de unde învăța. Aș dori să-mi spuneți dacă personal îmi puteți da câteva informații ? despre Subaru, fiind posesor și e greu și cu piesele și cu informatiile. Mult respect.

   about 3 months ago
  • Johny John
   Johny John

   Salut
   Știi ceva de schimbat uleiul în haldex? E ca un silicon în tuburi dar nici un mecanic nu știe pe aici. E vorba de un sharan 4motion. În reprezentanța se știe dar ei schimba doar cu materialele lor și sunt foarte scumpe.

   about 3 months ago
  • Alexandra
   Alexandra

   Foarte bun! Bravo! 😊

   about 3 months ago
  • ovidiu alexandru
   ovidiu alexandru

   Ce parere aveti de discurile de frina rectificate

   about 3 months ago
  • Nicu
   Nicu

   Nu exista recomandare universala de schimb ulei motor, ulei cutie de viteze, curea distributie, etc. Fiecare producator de masini are propriile sale recomandari. La Mitsubishi Lancer 1.6 se schimba cureaua de distributie la 6 ani / 90000 km, la Renault Megane 1.5 dCi la 5 ani / 120000 km. Lichidul de frana are interval de schimb universal (la doi ani), sa zic asa. Discurile de frana nu se schimba la numarul de kilometri ci atunci cand sunt uzate la maxim, uzura care difera de la un producator de masina la altul. Disc de frana nou la Mitsubishi 26 mm grosime, la Renault 24 mm, iar uzurile maxime admise sunt de 1.4 mm la Mitsubishi si de 2.2 mm la Renault. Informeaza corect si profesionist. numai bine.

   about 3 months ago
  • Alex Botea
   Alex Botea

   am o toyota avensis 2.2 d-cat 2006, am cumparato acum o lună, în oraș merge bine fără probleme dar pe autostrada se oprește motorul brusc și trebuie să i dau contact din nou să pornească, de la ce poate fi?

   about 3 months ago
  • Marcus Ianosic
   Marcus Ianosic

   Poti pune stage 1 cu o diagnoza ? Cum ? Video

   about 4 months ago